Category Archive: Aksione

11 Nov 2019

Marshi i Nëntorit 2019 | 23 – 24 nëntor 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në manifestimin tradicional ndërkombëtar MARSHI I NËNTORIT 2019, në organizim të SHB “SYTË E SHARRIT” – Tetovë, i cili këtë vit do të realizohet më 24 nëntor 2019 (e diel), në relacionin: Tetovë – Sellcë – Guri i Kuq. Nisja nga TV21: e shtunë, 23 nëntor 2019, […]


Read more

04 Nov 2019

Skarpa (2474 m) | 17 nëntor 2019

Për shkak të motit të keq, ShBA Prishtina ka anuluar aksionin e së dielës së shkuar dhe ka vendosur që të njëjtin aksion ta realizojë këtë të dielë. ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën Skarpa (2474 m). Nisja nga TV21: e diel, 17 nëntor 2019, 06:00h. […]


Read more

21 Oct 2019

Bjeshka e Strellcit (2377 m) | 27 tetor 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në Bjeshkën e Strellcit (2377 m). Nisja nga TV21: e diel, 27 tetor 2019, 06:00h.  Participimi për transport: 10 EUR për anëtarë dhe 12 EUR për jo-anëtarë. Parashihet që ecja të zgjasë 6 – 8 orë. Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: […]


Read more

07 Oct 2019

Guri i Kuq (2522 m) | 13 tetor 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën e Guri i Kuq (2522 m). Ngjitja nis nga restorani Guri i Kuq. Nisja nga TV21: e diel, 13 tetor 2019, 06:00h. Participimi për transport: 10 EUR për anëtarë dhe 12 EUR për jo-anëtarë. Parashihet që ngjitja dhe zbritja të […]


Read more

24 Sep 2019

Rudoka e Madhe (2658 m) | 28 – 29 shtator 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën Rudoka e Madhe. Nisja nga TV21: e shtunë, 28 shtator 2019, 12:00h. Transporti: Me xhip te ShBAP ose xhip privat deri te liqeni i Shutmanit. Fjetja në tenda. E diel, 29 shtator 2019, nisja në mëngjes nga kampi për në […]


Read more

26 Aug 2019

Mali i Tomorrit (2416m) | 31 gusht – 01 shtator 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në Malin e Tomorrit  (Çuka Partizane) 2416 m/lmd, Berat/Shqipëri. Nisja nga TV21: e shtunë, 31 gusht 2019, 11:00h. Transporti: Me vetura private apo minibus deri në Berat, varësisht nga numri i pjesëmarrësve.  Nga Berati në Dardhë (ku do te ngritet kampi me […]


Read more

09 Aug 2019

Maja e Hajles (2403m) | 18 gusht 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën e Hajles (2403m/lmd) nga ana e Kosovës (Pepaj/Rugovë). Nisja nga TV21: e diel, 18 gusht 2019, 06:00h. Transporti: Me xhipa të ShBAP dhe vetura private (sipas nevojës) deri në Pepaj.  Participimi për transport: 6 EUR për anëtarë dhe 8 EUR […]


Read more

30 Jul 2019

Maja e Kobilicës (2528m) | 04 gusht 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën e Kobilicës (2528m/lmd), bjeshkët e Sharrit, kufiri Kosovë – Maqedoni e Veriut. Aksioni është një-ditorë dhe ngjitja do të realizohet nga ana e Kosovës (Lubinjë e Epërme/Prizren). Nisja nga TV21: e diel, 04 gusht 2019, 06:00h. Transporti: Me xhipa të […]


Read more

15 Jul 2019

Ecje Valbonë – Theth – Curraj i Epërm – Curraj i Poshtëm | 19 – 21 korrik 2019

ShBA Prishtina ju fton në aksionin e radhës, ecje në relacionin Valbonë – Theth – Curraj i Epërm – Curraj i Poshtëm në datat 19 – 21 korrik 2019. Organizimi: Nisja: e premte, 19 korrik, ora 06:00, te parkingu prapa pallatit te rinisë (TV21). Transporti: Xhipa dhe vetura personale deri në Gjakovë dhe mandej me […]


Read more

02 Jul 2019

Maja e Rosit (2522m) | 06 – 07 korrik 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen e Majës së Rosit (2522m). Aksioni është dy-ditorë dhe ngjitja do të realizohet nga ana e Shqipërisë (lugina e Valbonës). Nisja nga TV21: e shtunë, 06 korrik 2019, 12:00. Transporti: Me xhipa të ShBAP dhe vetura private (sipas nevojës) deri në Selimaj. […]


Read more