Category Archive: Njoftime

23 Jan 2019

Kalendari i Aksioneve të SHBAP 2019

SHBAP – PLAN-PROGRAMI I AKSIONEVE 2019 1 12. 01. 2019 SHTIME/REÇAK 20 vjet nga masakra e Reçakut 2 19. 01. 2019 MARSHI I TARABOSHIT Shkodër/Shqipëri 3 03. 02. 2019 GURI I MËNGJESIT 1900 m/lmd Shishtavec/Kukës 4 17. 02. 2019 MAJA E LYBETENIT 2458 m/lmd Nga ana e Maqedonisë 5 03. 03. 2019 MAJA KONJUSHA 2571 […]


Read more

18 Jun 2018

Takimet “Sharri 2018”

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 23 – 24 Qershor, 2018 mbahen takimet “Sharri 2018”. Të gjithë të interesuarit të lajmërohen tek z. Gani Syla në 044168370. Detajet rreth organizimit dhe agjendën e detajshme mund t’a gjeni tek shpallja e nikoqirit në këtë vegëz


Read more

04 Aug 2017

Ftesë për vullnetarë – Gërmia 2017

Ftesë për vullnetarë   ShBA Prishtina fton të rejat dhe të rinjët për të ndihmuar vullnetarisht në përgatitjet e Takimet e Bjeshkatarëve “Gërmia 2017” që mbahen me datat 16 – 17 Shtator 2017. Këto takime mbahen për herë të XI-të dhe si zakonisht edhe këtë vit presim të marrin pjesë një numër i konsiderueshëm bjeshkatarësh […]


Read more

29 Mar 2017

Komunikatë në lidhje me Ekspediten EVERESTI 2017

Kryesia e ShBA Prishtina në mbledhjen e rregullt të mbajtur me 28 Mars 2017 nxjerr këtë komunikatë: – ShBA Prishtina përshëndet ekspeditën e tre alpinistëve nga Kosova, Arineta Mula, Uta Ibrahimi dhe Nazmi Hasanramaj për Majën e Everestit. Ju uron sukses në ngjitje dhe kthim të shëndoshë! Kjo është një përpjekje madhore me çka mburret […]


Read more

28 Apr 2016

Vizitë në Mal të Zi | 06-09 Maj 2016

Vizite 4 ditore në Mal te Zi 06 – 09 Maj 2016 Vizite qyteteve bregdetare prej Ulqinit e deri në Kotorr, Rafting në Tara, Ecje përgjatë Lumit Pivka, Vizitë parkut nacional të Durmitorit, Ecje deri në Liqenin e Zi, Vizitë kanjonit më të thellë në Europe dhe Zip Line prej brigjeve të kanjonit.   Detajet […]


Read more

04 Aug 2015

Reagim në lidhje me incidentin në Bjeshkët e Sharrit 01/02 Gusht 2015

Kryesia e ShBA Prishtina denon fuqishëm incidentin e ndodhur gjatë natës 01/02 Gusht 2015 në Bjeshkët e Sharrit (Liqeni i livadheve, Brezovicë), ku u vu në rrezik shëndeti dhe jeta e katër bjeshkatarëve të ShB Sharri nga Prizreni. Shprehim solidaritetin tonë të plotë me bjeshkatarët që u bënë objekt i këtij sulmi të rrezikshëm, të vrazhdë […]


Read more