Category Archive: Aksione

09 Jun 2015

“Ditët e Gjeravicës 2015” 13-14 Qershor 2015

ShBA Prishtina ju fton për pjesëmarrje në “Ditet e Gjeravices” organizuar nga Rrasa e Zogut nga Juniku me 13-14 Qershor 2015, ku me 14 Qershor do të bëhet ngjitja e Majes se Gjeravices 2,656 m/lmd dhe nje grup tjeter do te bëj ecjen deri te Liqenet e Gjeravices. Agjenden e plotë dhe shtegun (i shenuar […]


Read more

02 Jun 2015

Takimet bjeshkatare “Sharri 2015” 05-07 Qershor 2015

ShBA Prishtina ju fton për pjesemarrje në takimet tradicionale “Sharri 2015” organizuar nga ShB Sharri, Prizren me 05 – 07 Qershor 2015 Te Shtunën me 6 Qershor do te organizohet ecje ne dy grupe: deri te Maja Korff 2,562 m/lmd dhe deri te Liqeni 2,242 m/lmd. Nevojiten rekuizitat e zakonshme per ecje bjeshkatare!   Nisja […]


Read more

19 May 2015

Kampingu “Llanishti 2015” | 23-24 Maj 2015

ShBA Prishtina do të marrë pjesë në Kampingun “Llanishti 2015” organizuar nga ShB Guri Shtrejtë Shtime. Ftohen anëtarët dhe të interesuarit tjerë për pjesëmarrje. Më poshtë jipet agjenda e plotë e organizatorit.   Organizimi nga Prishtina: Nisja nga Parkingu tek Sheshi21: 23 Maj 2015 e Shtune ora 17:00 Transporti: Vetura private Participimi: 5€ për transport […]


Read more

12 May 2015

Ecja tradicionale DARDANA 2015 | 17 Maj 2015

ShBA Prishtina do ti bashkangjitet Malësisë së Gallapit në ecjen tradicionale ‘Dardana 2015’ me 17 Maj 2015 ku ftohen për pjesëmarrje të gjithë anëtarët dhe të interesuarit tjere.   Organizimi: Transporti: Me autobus Tubimi: 06:45 Nisja :   07:00 Vendi:  Parkingu para Sheshit 21 Participimi: 5.00€ per anetarë 7.00€ për joanetarë. Paraqitja te Gani Syla […]


Read more

07 May 2015

Anulim i aktivitetit te planifikuar me 10 Maj 2015 – Shkelzen

Kryesia e ShBA Prishtina ju njofton se për shkaqe të kushteve atmosferike jemi të detyruar që Ngjitjen Memoriale per nder te Ilmi Tahirit ta shtyejmë për një javë, pra deri me 17 Maj 2015. Duke filluar nga dita e Shtune dhe sidomos te Dielen me 10 Maj, moti pritet te jete I përkeqësuar, ku në […]


Read more

05 May 2015

Maja e Shkelzenit – Ngjitje Memoriale kushtuar Ilmi Tahirit

ShBA Prishtina ju njofton se do të organizohet ngjitja e Majes së Shkelzenit me 31 Maj 2015 kushtuar anëtarit tonë Ilmi Tahiri I cili ndërroi jetë papritmas pak javë më parë. Pikërisht kjo ngjitje ka qene e paraparë të udhëhiqet nga tashme I ndjeri! Maja e Shkelzenit me lartësi prej 2,407 m/lmd është pjesë e Bjeshkëve […]


Read more

23 Apr 2015

Ngjitje ne Tomor | Rafting ne Osum

Me datat 24 – 26 Prill 2015 organizojme udhëtim për ne Berat nga ku pjesemarresit mund të përcaktohen per rafting ne Kanioni e Osumit apo për ngjitje ne Malin e Tomorit. Programi i plote mund te shihet ne linkun: http://bit.ly/1NLo6tL PROGRAMI 24 Prill 2015 ora 15:00 Udhëtimi nga Prishtina për në Berat: Transporti: Me vetura […]


Read more