Category Archive: Aksione

30 May 2023

Maja e Pikëllimës (2393m) | 04 qershor 2023

ShB Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në Bjeshkën e Koritnikut, Maja e Pikëllimës (2393m), të dielën më datë 04 qershor 2023. Bjeshka e Koritnikut gjendet në Komunën e Dragashit, në kufi me Shqipërinë. Aksioni është një-ditor dhe ngjitja do të realizohet nga ana e Kosovës (Rapcë/Dragash). Nisja nga […]


Read more

16 May 2023

Maja e Hajles (2403 m) | 21 maj 2023

ShB Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën e Hajles (2403 m) nga ana e Kosovës / Rugovë (Shtupeq – Podi i Jakupit – Qafa e Shtedimit – Qafa e Hajles – Maja e Hajles). Nisja nga Fontana (Ulpianë): e diel, 21 maj 2023, 06:00. Transporti: Me xhipa […]


Read more

02 May 2023

Ngjitje nën organizimin e Shoqatës së Bjeshkatarёve “Tetova”

Shoqëria Bjeshkatare “Prishtina” ju fton të merrni pjesë në aktivitetin me rastin e promovimit të themelimit tё Shoqatës së Bjeshkatarёve “Tetova” nga Tetova. Transporti: me xhipa të ShBP dhe vetura personale. Nisja nga Fontana / te konviktet, e diel, 07 maj 2023, 05:00. Participimi per transport: 12 Euro / person (Prishtinë – Tetovë – Bozovcë […]


Read more

18 Apr 2023

Maja e Kobilicës (2525 m) | 23 prill 2023

ShB Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën e Kobilicës (2525 m), bjeshkët e Sharrit, kufiri Kosovë – Maqedoni e Veriut. Aksioni është një-ditor dhe ngjitja do të realizohet nga ana e Kosovës (Lubinjë e Epërme / Prizren). Nisja nga Fontana (Ulpianë): e diel, 23 prill 2023, 06:00. […]


Read more

04 Apr 2023

Ujëvarat e Kamjanit, Tetovë | 09/04/2023

ShB Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, vizitë Ujëvarave të Kamjanit, Tetovë. E diel, 09/04/2023. Nisja nga Prishtina (te fontana, Ulpianë), e diel, në 07:00. Itenerari: Prishtinë – Shkup – Tetovë – fshati Kamjan. Ecje relativisht e lehtë, rreth 4 orë (vajtje-ardhje). Vizitë 8 ujëvarave të Kamjanit. Participimi për transport: […]


Read more

20 Mar 2023

Maja Çvërla (2461 m.) | 26/03/2023

ShBA Prishtina fton anëtarët që të marrin pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën Çvërla 2461 m. E diel, 26/03/2023. Nisja nga Prishtina (te fontana / Ulpianë), e diel, në 06:00. Itinerari: Prishtinë – Deçan – H.C. Lumbardhi (me transport). H.C. Lumbardhi – Çafa e Milishecit – Maja Çvërla (ecje). Ecje: rreth 6-7 orë […]


Read more

09 Mar 2023

Maja e Arnenit (1945 m.) | 12 mars 2023

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste Prishtina ju fton të merrni pjesë në aktivitetin e radhës, ngjitjen në majën e Arnenit (1945 m.) – Prevallë. Ecje gjithsejt 4-5 orë. Nisja: e diel, 12 mars 2023, 08:00, nga Fontana / Ulpianë. Participimi: 10 Euro. Udhëtimi me xhipa të ShBAP dhe vetura private. Udhëheqës: Ahmet Fejzullahu. Paraqitja deri të shtunën, […]


Read more

14 Feb 2023

Maja e Pashtrikut (1986 m) | 17 shkurt 2023

Me rastin e Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17/02/2023 (e premte), ShBA Prishtina i bashkangjitet ShB Sharrit në ngjitjen në Majën e Pashtrikut. Nisja në 06:30. Takimi te Fontana, lagja Ulpianë (përballë konvikteve). Udhëtimi me xhipa të ShBAP dhe me vetura (poqesë paraqitet nevoja). Participimi: ShBAP. Udhëheqës: Gani Syla 044168370 Paraqitja deri të […]


Read more

31 Jan 2023

Piribreg (2524 m.) dhe Guri i Zi (2536 m.) / Brezovicë | 05 shkurt 2023

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste “Prishtina” ju fton të merrni pjesë në aktivitetin e radhës, ngjitjen në majën Piribreg 2524 m. dhe Guri i Zi 2536 m. / Brezovicë, më 05 shkurt 2023. Nisja në 07:00, nga Fontana / Ulpianë. Participimi 10€ për transport + teleferiku (sa të kushtojë, rreth 4€). Udhëtimi me xhipa të ShBAP, vetura […]


Read more

10 Jan 2023

Maja e Velës (1170 m) | 15/01/2023

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste “Prishtina” ju fton të merrni pjesë në aktivitetin e parë për vitin 2023, ngjitjen në majën e Velës, Rubik / Mirditë, 1170 m. E diel, 15 janar 2023. Transporti: me xhipa te SHBAP, vetura personale ose minibus (varësisht prej numrit të të paraqiturve). Nisja nga fontana / te konviktet, në 06:00. Ecje […]


Read more