Tag Archive: 2016

05 Apr 2016

Ecje Rekreative DARDANA 2016 | E Diele 10 Prill 2016

Të nderuar,   ShBA Prishtina edhe këtë vit do ti bashkangjitet ecjes tradicionale të organizuar nga ShBA Dardana që mbahet me 10 Prill 2016.   Ecja është e karakterit rekreativ dhe nuk paraqet ndonje vështirësi edhe për fillestarët.   Pikat nëpër të cilat kalon shtegu jan: Lisock-Shahiq, Mëhalla Sadiku, Mëhalla Tahiri, Karaulla, Pishat e Kufinit, […]


Read more