AKSIONI I RADHES

GALERIA

PYETJE TE SHPESHTA

SI TE BASHKANGJITEM?

Ju mund te na bashkoheni gjate ekspeditave tona ose mund te vizitoni zyren tone per tu anetaresuar.

SA KUSHTON?

Anëtaresimi kalendarik vjetor kushton:

+Nxënësit dhe studentët   €5.00

+Pensionerët €5.00

+Veteranët” €5.00

+Tjerët:   €10.00

Verejtje: Per anetaresimin fillestar paguhen edhe €2.00 shtese per librezë

SI TE INFORMOHEM?

Ftesat per aksione publikohen ne kete webfaqe por edhe ne faqen zyrtare ne Facebook.

ÇKA OFRON ShBAP?

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste Prishtina ka në radhët e veta bjeshktarë dhe alpinistë të pergatitur mire dhe me pervojë te gjatë.

Te gjitha aksionet dhe ekspedita organizohet ne menyre te detajuar per te siguruar mbarevajtje per te gjithe pjesemarresit.

Shoqëria poashtu ka bashkëpunim të shkëlqyer me Shoqërite tjera në Kosove, Maqedoni dhe Shqiperi.

PAJISJET E DUHURA

Varesisht nga lloji dhe niveli i veshtiresise se ekspedites, pajisjet e nevojshme mund te jene te ndryshme. Me poshte po japim pajisjet me standarde:

+ Kepuce malore

+ Çante e shpines, me shufra metalike

+ Veshmbathje rezistente ndaj shiut dhe eres

+ Shkopinj per ecje

+ Ndriqim dore

+ Syze dielli, kremë kunder djegies nga Dielli

+ Brisk

+ Doreza

Etj.

Poashtu duhet patur me vete edhe ushqim dhe uje te mjaftueshem.