Shtigje

Ketu publikojme disa shtigje te cilat i kemi pershkuar gjate ecjeve dhe ekspeditave tona. Meqe shtigjet jane ne formatin GPS, ato mund ti shkarkon secili per ti perdorur me ndihmen e pajisjes per orientim GPS apo edhe telefon te menqur.

Mal i Zi