Category Archive: Njoftime

07 Dec 2023

Mbrëmja përmbyllëse bjeshkatare 2023 | 14 dhjetor 2023

Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste “Prishtina” ju fton të merrni pjesë në Mbrëmjen përmbyllëse bjeshkatare, të enjten, më datë 14/12/2023, në “Restaurant Spiranca” (rruga per Gërmi, mbi “Euro Goma”), 19:00 – 23:00. Do të ketë muzikë live (Duo Plus – Sedat Kuçi & Berat Kasniqi). Organizimi ‘pa protokoll’! Pagesa për ushqim – 10 EUR/person. Pagesa për pije […]


Read more

21 Mar 2023

Kalendari i aktiviteteve 2023 – ShBA Prishtina

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab
Read more

17 Jun 2021

NJOFTIM

Për pjesërmarrësit në udhëtimin Lumi Shalës – Theth – Valbonë me 18 deri 20 Qershor Nisja nga FONTANA në ULPIANË në ora 07:30 Rekomandohet të keni me vete: Veshmbathje adekuate per ecje bjeshkatare Rroba banjo dhe sandale (për ata që duan të lahen në lum) Syze dhe krem për mbrojtje nga dielli Mbulesë kundër shiu […]


Read more

15 Feb 2021

ShBA Prishtina – Kuvendi i Punës

SHBAP fton të gjithë anëtarët e SHBAP që të marrin pjesë në Kuvendin e Punës, e premte, 19/02/2021, duke filluar nga 16:00h deri në 18:00h. Rendi i ditës: Raporti i Punës dhe Raporti Financiar 2019/2020. Kuvendi do të mbahet në Shtëpinë e Sporteve (ish Sllovenia Sporti), kati i 4-të (më i larti). Të gjithë pjesëmarrësit […]


Read more

05 Jan 2021

Propozimet për kalendarin e aksioneve 2021

ShBA Prishtina fton të gjithë bjeshkatarët dhe adhuruesit e natyrës që të bëjnë propozime konkrete të aksioneve / marshutave të cilat konsideroni se duhet të hyjnë në kalendarin e aksioneve 2021. Propozimet duhet të përmbajnë: Emri i majës / marshutës Lartësia mbidetare Vendi / rajoni Kohëzgjatja e përafërt e ecjes Muaji i preferuar ose stina […]


Read more

17 Feb 2020

ShBA Prishtina – Kalendari i Aksioneve 2020

Kalendari-2020Download
Read more

18 Dec 2019

MBRËMJA PËRMBYLLËSE BJESHKËTARE 2019

SHBA “Prishtina” fton anëtarët që të martën, 24 dhjetor 2019, 20:00h, të vijnë e të festojmë së bashku në “BALCONY” – Prishtinë, Rruga “B”. Në mbrëmjen përmbyllëse të vitit do të ketë muzikë me DJ dhe këngë shqipe të vjetra qytetare! Pa protokoll! Vendi: https://www.facebook.com/BalconyonBstreet/ Pijet dhe ushqimet janë sipas dëshirës (pagesa individuale). Paraqitja permes formularit […]


Read more

23 Jan 2019

Kalendari i Aksioneve të SHBAP 2019

SHBAP – PLAN-PROGRAMI I AKSIONEVE 2019 1 12. 01. 2019 SHTIME/REÇAK 20 vjet nga masakra e Reçakut 2 19. 01. 2019 MARSHI I TARABOSHIT Shkodër/Shqipëri 3 03. 02. 2019 GURI I MËNGJESIT 1900 m/lmd Shishtavec/Kukës 4 17. 02. 2019 MAJA E LYBETENIT 2458 m/lmd Nga ana e Maqedonisë 5 03. 03. 2019 MAJA KONJUSHA 2571 […]


Read more

18 Jun 2018

Takimet “Sharri 2018”

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 23 – 24 Qershor, 2018 mbahen takimet “Sharri 2018”. Të gjithë të interesuarit të lajmërohen tek z. Gani Syla në 044168370. Detajet rreth organizimit dhe agjendën e detajshme mund t’a gjeni tek shpallja e nikoqirit në këtë vegëz


Read more

04 Aug 2017

Ftesë për vullnetarë – Gërmia 2017

Ftesë për vullnetarë   ShBA Prishtina fton të rejat dhe të rinjët për të ndihmuar vullnetarisht në përgatitjet e Takimet e Bjeshkatarëve “Gërmia 2017” që mbahen me datat 16 – 17 Shtator 2017. Këto takime mbahen për herë të XI-të dhe si zakonisht edhe këtë vit presim të marrin pjesë një numër i konsiderueshëm bjeshkatarësh […]


Read more