18 Dec 2019

MBRËMJA PËRMBYLLËSE BJESHKËTARE 2019

SHBA “Prishtina” fton anëtarët që të martën, 24 dhjetor 2019, 20:00h, të vijnë e të festojmë së bashku në “BALCONY” – Prishtinë, Rruga “B”.

Në mbrëmjen përmbyllëse të vitit do të ketë muzikë me DJ dhe këngë shqipe të vjetra qytetare! Pa protokoll!

Vendi: https://www.facebook.com/BalconyonBstreet/

Pijet dhe ushqimet janë sipas dëshirës (pagesa individuale).

Paraqitja permes formularit ose tek Gani Syla, 044 168 370 deri ditën e henë, 19:00h.

Ju mirëpresim!