27 Feb 2024

Ujëvarat e Kamjanit | 03/03/2024

ShB Prishtina fton anëtarët që të marrin pjesë në aksionin e radhës, vizitë te ujëvarat e Kamjanit, Tetovë.

E diel, 03/03/2024.

Nisja nga Prishtina (te fontana), diel, në 07:00.

Itinerari: Prishtinë – Shkup – Tetovë – fshati Kamjan.

Ecje: rreth 4 orë. Vizitë 8 ujëvarave të Kamjanit (vajtje-ardhje).

Participimi për transport: 12 EUR.

Transporti: me xhipa të ShB dhe vetura private.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber Gani Syla +383 44 168 370.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 02/03/2024, 12:00.

Përgjegjësia për përgatitjen fizike dhe psikike është individuale!