08 May 2024

Rrasa e Zogut (2305m) | 12 maj 2024

ShB Prishtina ju fton në aksionin e radhës, të dielën më 12 maj 2024, ngjitjen në majën Rrasa e Zogut (2305m).

Nisja në ora 06:00.

Vendtakimi: te Fontana (te konviktet).

Ecje e planifikuar: rreth 7-8 orë.

Transporti: me xhipa, relacioni Prishtinë – Gropat e Erenikut, nga ku fillon ngjitja, kurse zbritja në Koshare.

Çmimi për transport: 12 EUR.

Afati i fundit i paraqitjes: e shtunë, 11/05/2024, 12:00.

Formulari.

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgatitjen fizike dhe psikike është individuale!