13 Feb 2024

Maja e Pashtrikut (1986 m.) | 17/02/2024

Për nder të Pavarësisë së Kosovës, Federata Bjeshkatare dhe e Ngjitjes Sportive të Kosovës (FBNSK), do të organizojë ngjitjen në majën e Pashtrikut me 1986 m.

ShBA Prishtina i përgjigjet ftesës së FBNSK, ashtu që do të marrë pjesë në ketë ngjitje.

Nisja në 06:30.

Takimi te Fontana, lagja Ulpianë (përballë konvikteve).

Udhëtimi me xhipa të ShBP dhe me vetura (poqëse paraqitet nevoja).

Participimi: ShBP.

Udhëheqës: Gani Syla 044 168 370.

Paraqitja deri të premten në 14:00, me formular.

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Ftesa e organizatorit