04 Jun 2024

Shtegu i Ngjyrave (Shishtavec/Kukës) | 09/06/2024

ShB Prishtina fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës në Shtegun e Ngjyrave, Shishtavec/Kukës, e diel, 09/06/2024.

Ecja do të bëhet: Shistavec 1300m – Guri i Mëngjesit 1940m (grupi i dytë) – Maja e Kallabakut 2174m (grupi i parë).

Shtegu është i përshtatshëm për të gjitha moshat.

Gjatë gjithë shtegut shoqërojnë lulet shumëngjyrëshe që ndodhen në këtë livadh alpin pranë kufirit Shqipëri – Kosovë – Maqedoni.

Nisja: 06:00.

Vendi i nisjes: Te fontana.

Transporti: me xhipa të ShBP dhe vetura.

Participimi për transport: 10 EUR.

Paraqitja deri ditën e shtunë, 12:00.

Paraqitja përmes formularit.

Përgjegjësia për përgatitjen fizike dhe psikike është individuale!