Category Archive: Kalendari

05 Jan 2024

Propozimet për Kalendarin e ngjitjeve dhe aktiviteteve 2024

ShB Prishtina fton të gjithë bjeshkatarët dhe adhuruesit e natyrës që të bëjnë propozime konkrete të ngjitjeve / aksioneve të cilat konsiderojnë se duhet të hyjnë në kalendarin e aksioneve 2024. Propozimet duhet të përmbajnë këto të dhëna: •        Emri i majës / ngjitjes •        Lartësia mbidetare •        Vendi / rajoni •        Kohëzgjatja e përafërt […]


Read more

21 Mar 2023

Kalendari i aktiviteteve 2023 – ShBA Prishtina

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab
Read more

25 Dec 2022

Propozimet për Kalendarin e ngjitjeve dhe aktiviteteve 2023

ShBA Prishtina fton të gjithë bjeshkatarët dhe adhuruesit e natyrës që të bëjnë propozime konkrete të ngjitjeve / aksioneve të cilat konsiderojnë se duhet të hyjnë në kalendarin e aksioneve 2023. Propozimet duhet të përmbajnë këto të dhëna: Emri i majës / ngjitjes Lartësia mbidetare Vendi / rajoni Kohëzgjatja e përafërt e ecjes Muaji i […]


Read more

17 Feb 2020

ShBA Prishtina – Kalendari i Aksioneve 2020

Kalendari-2020Download
Read more

23 Jan 2019

Kalendari i Aksioneve të SHBAP 2019

SHBAP – PLAN-PROGRAMI I AKSIONEVE 2019 1 12. 01. 2019 SHTIME/REÇAK 20 vjet nga masakra e Reçakut 2 19. 01. 2019 MARSHI I TARABOSHIT Shkodër/Shqipëri 3 03. 02. 2019 GURI I MËNGJESIT 1900 m/lmd Shishtavec/Kukës 4 17. 02. 2019 MAJA E LYBETENIT 2458 m/lmd Nga ana e Maqedonisë 5 03. 03. 2019 MAJA KONJUSHA 2571 […]


Read more

27 Apr 2015

Kalendari


Read more