18 Jun 2018

Takimet “Sharri 2018”

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 23 – 24 Qershor, 2018 mbahen takimet “Sharri 2018”.

Të gjithë të interesuarit të lajmërohen tek z. Gani Syla në 044168370.

Detajet rreth organizimit dhe agjendën e detajshme mund t’a gjeni tek shpallja e nikoqirit në këtë vegëz