Category Archive: Shtigje

18 Jan 2016

Artanë

Shtegu i pershkruar gjate ecjes dimerore me 17 Janar 2016. Regjistruar nga Bersant Selmani  


Read more

30 Sep 2015

Maja Rudoka

Maja Rudoka gjindet ne Bjeshket e Sharrit. Pikenisja e ketij shtegu eshte Hotel Arxhena ne afersi te fshatit Brod, Dragash.  


Read more

30 Sep 2015

Maja e Rosit

Majes se Rosit gjindet ne Bjeshket e Nemuna me lartësi mbidetare 2,524 metra. Ky është nje shteg tejet atraktiv I cili ofron pamje mahnitëse të bukurive natyrore përreth sidomos nga Maja e Rosit prej nga mund të vrojtohen Maja Jezera, Maja Kollata, Maja Karanfil, Maja Komovi, pastaj Lugina e Valbones, Vuthaj, etj. Përshkrimi I shtegut […]


Read more

27 Jul 2015

Valusnica

Ky shteg fillon nga fshati Grebaje dhe pershkon tri majet: Popadija 2,057 m/lmd; Talijanka 2,056 m/lmd dhe Can 1,879m/lmd Gjatesia e shtegut eshte rreth 12km dhe mund te pershkohet relativisht lehte.    


Read more

06 Jul 2015

Maja Kollata

Shtegu i rregullt, i shenuar gjate kthimit.   Shtegu ne vajtje, eshte nje shteg me i shkurter por mjaft i veshtire dhe mund te jete i rrezikshem:   Nga Maja Kollata ne kushte te mira atmosferike mund te shihen shumica e Majeve qe gjinden ne kete ane: Jezerca, Maja e Hekurave, Cet Harusha, Qafa e […]


Read more

21 May 2015

Maja e Kikes – Dardanë

Kontribuoi: Ardian Ibrahimi


Read more

16 May 2015

Germi – shtegu perreth

var fszIndex = 1; var distanceUnit = "meter"; var gmapv3_disableDefaultUI = false; var gmapv3_zoomControl = true; var scrollToEle = "html"; var mapSizeButton = true; var mapobj = { name: "Relief", wms: "", minzoom: 18, maxzoom: 0, url: "", copy:"maps-for-free", visible:true }; mapTypesArr.push(mapobj); var mapobj = { name: "ROADMAP", wms: "", minzoom: 13, maxzoom: 10, url: [...]
Read more

28 Apr 2015

Germi-Badofc

var map_1; google.setOnLoadCallback(function() { map_1 = init_map("TERRAIN", "map_1", 0); load_map(map_1, "", "", ""); map_1["elevation"] = true; map_1["download"] = true; map_1.g_seCookie = false; // no cookie map_1.g_showCnt++; showGPX(map_1, "https://shba-prishtina.com/wp-content/uploads/Germia 2014-01-12 pm14-51.gpx"); map_1.gmap_poi_db = false; post_init(map_1); });
Read more

28 Apr 2015

Kaqandoll

var map_2; google.setOnLoadCallback(function() { map_2 = init_map("TERRAIN", "map_2", 0); load_map(map_2, "", "", ""); map_2["elevation"] = true; map_2["download"] = true; map_2.g_seCookie = false; // no cookie map_2.g_showCnt++; showGPX(map_2, "https://shba-prishtina.com/wp-content/uploads/Kaqandoll_TR-2014-02-09 pm14-15.gpx"); map_2.gmap_poi_db = false; post_init(map_2); });
Read more

28 Apr 2015

Pashallore

var map_3; google.setOnLoadCallback(function() { map_3 = init_map("TERRAIN", "map_3", 0); load_map(map_3, "", "", ""); map_3["elevation"] = true; map_3["download"] = true; map_3.g_seCookie = false; // no cookie map_3.g_showCnt++; showGPX(map_3, "https://shba-prishtina.com/wp-content/uploads/Pashallore -2013-04-14 am09-23.gpx"); map_3.gmap_poi_db = false; post_init(map_3); });
Read more