27 Jul 2015

Valusnica

Ky shteg fillon nga fshati Grebaje dhe pershkon tri majet: Popadija 2,057 m/lmd; Talijanka 2,056 m/lmd dhe Can 1,879m/lmd

Gjatesia e shtegut eshte rreth 12km dhe mund te pershkohet relativisht lehte.

 

 

03-IMG_6873 15-IMG_6926 17-IMG_6928 52-IMG_7023 53-IMG_7025