23 Apr 2015

Ngjitje ne Tomor | Rafting ne Osum

Me datat 24 – 26 Prill 2015 organizojme udhëtim për ne
Berat nga ku pjesemarresit mund të përcaktohen per
rafting ne Kanioni e Osumit apo për ngjitje ne Malin e Tomorit.

Programi i plote mund te shihet ne linkun: http://bit.ly/1NLo6tL

PROGRAMI

24 Prill 2015 ora 15:00 Udhëtimi nga Prishtina për në Berat:

Transporti: Me vetura private
Participimi: 20 Euro/person

25 Prill 2015 Sipas percaktimit Rafting/Ngjitje (Shif Programin e Plote)

26 Prill 2015
09:00 Zgjimi dhe mëngjesi
10:00 Vizitë Kalasë dhe qytetit të Beratit

Pasdite: Kthimi për në Prishtinë

Paraqitja: Duke shkruar nje e-mail në adresen info@shba-prishtina.com dhe duke cekur detajet:

Rafting apo Ngjitje

Emrat e pjesemarresve

Numrin e telefonit

Me ose pa veturë dhe sa vendet të lira ka Do te merrni nje konfirmim rreth regjistrimit tuaj. Per paqartesi shkruani ne e-mailin e larteshenuar ose kon-taktoni ne numrin 049 787 927 Afati për paraqitje E Hëne 20 Prill 2015 në ora 12:00

Parapagimi duhet të bëhet te Hënën me 20 Prill nga ora 12:00 – 13:00 ose 19:30– 21:00 në zyren e ShBAP, afër qebaptores “Sarajeva” ne rrugen Andrea Gropa.

Për rafting: 74 Euro

Për ngjitje: 20 Euro (vetem si kaucion I cili do te kthehet)

Pjesëmarrja është e rezervuar për anëtarët të cilët kanë paguar ose do ta paguajnë anëtarësimin për vitin 2015 paraprakisht.
Berat 2015