07 May 2015

Anulim i aktivitetit te planifikuar me 10 Maj 2015 – Shkelzen

Kryesia e ShBA Prishtina ju njofton se për shkaqe të kushteve atmosferike jemi të detyruar që Ngjitjen Memoriale per nder te Ilmi Tahirit ta shtyejmë për një javë, pra deri me 17 Maj 2015.

Duke filluar nga dita e Shtune dhe sidomos te Dielen me 10 Maj, moti pritet te jete I përkeqësuar, ku në Malin e Shkelzenit përveq shirave dhe rreshqitjeve të borës rrezik të veqant mund të paraqesin vetëtimat apo shkarkimet nga qielli!

Ju faleminderit për mirëkuptim!