12 May 2015

Ecja tradicionale DARDANA 2015 | 17 Maj 2015

ShBA Prishtina do ti bashkangjitet Malësisë së Gallapit në ecjen tradicionale ‘Dardana 2015’ me 17 Maj 2015 ku ftohen për pjesëmarrje të gjithë anëtarët dhe të interesuarit tjere.

 

Organizimi:

Transporti: Me autobus

Tubimi: 06:45

Nisja :   07:00

Vendi:  Parkingu para Sheshit 21

Participimi: 5.00€ per anetarë 7.00€ për joanetarë.

Paraqitja te Gani Syla 044/168370

Afati për paraqitje: deri te Shtunen ora 12:00

Udheheqes: Vehbi Tahiri dhe Gani Syla

Verejtje: Nuk ka ndalesa rruges per furnizime me ushqim.

 

ITINERARI I MARSHUTES

Ora: 9.00 Nisja nga fshati Hogosht:
Qurrel, Ura e Ibishit, Lisockë, Guri i Bardhë, Maja e Kikës, Çezmeja e Kikës, Mëhalla Klaiçi, Velegllavë, kulla e “Kadri Zekës, Poliçkë, Maroc, Bujnoc, Hogosht.

Publikimi nga ana e organizatorit: https://www.facebook.com/malesiae.gallapit?fref=ts