04 Aug 2015

Bjeshket e Istogut 09 Gusht 2015 – Mali Mokna

Kryesia e ShBA Prishtina ju fton për pjesëmarrje në ecjen e radhës që organizohet ne Bjeshkët e Istogut, më konkretisht deri në Malin Mokna.

Gjatësia e shtegut është afërisht 17 km me kohëzgjatje për ecje prej rreth 5-6 orë në dy drejtimet. Terreni është relativisht i lehtë.

ORGANIZIMI:
Tubimi dhe nisja: E Diele 09 Gusht 2015 ora 06:30 nga parkingu pranë TV21

Transporti: Autobus

Participimi: 8€ për anëtarët dhe 10€ për jo-anëtarët

Udhëheqëse: Teuta Bicaj
Paraqitja përmes SMS 044 257 170 apo e-mail: info@shba-prishtina.com

Afati për paraqitje: E Premte, ora 20:00

Pjesëmarrësit duhet të kenë me vete ujë të mjaftueshëm, ushqim, veshmbathje adekuate, sidomos kepuce malore. Të nevojshme janë poashtu masat mbrojtëse nga Dielli si kapela, syzet kremerat etj.

Përgjegjësia për përgatitjen fizike dhe psiqike është individuale.

Pjesmarrësve ju rikojtojmë rregullat bazike të bjeshkatarisë:
https://shba-prishtina.com/?page_id=23