18 Aug 2015

Parku i Blinajës | E Diele 23 Gusht 2015

ShBA Prishtina ka marrë leje të veçantë nga Agjencia Pyjore e Kosovës për organizim të një vizite në Parkun e Blinajës te Dielen me 23 Gusht 2015.

Ky është një rast I shkëlqyer për tu njohur me bukuritë natyrore të këtij parku shumë të pasur me floren dhe faunen që janë karakteristike për trojet shqiptare. Video me poshte jep nje ide se si duket parku.

Ecje e planifikuar 5-6 orë në gjatësi prej rreth 13km. Kjo është një ecje rekreative e përshtatshme edhe për fillestarë.

 

ORGANIZIMI

Nisja: 23 Gusht 2015 në ora 08:00 nga parkingu pranë TV21

Transporti: Autobus

Participimi: 3€ për anëtarë dhe 4€ për jo-anëtarë

Paraqitja: përmes e-mail: info@shba-prishtina.com; sms/viber/tel: 049 787 927 tek Petriti deri të Shtunën në ora 12:00