13 Oct 2015

Maja OSTROVICA 2015, Preshevë | 18 Tetor 2015

Shoqeria Bjeshkatare Alpiniste Prishtina ka pranuar ftesen nga Klubi I Bjeshktarëve Presheva për pjesëmarrje në aksionin “OSTROVICA 2015”

Përshkrimi dhe planprogrami aksinit është paraqitur në fotografine e bashkëngjitur.

 

ORGANIZIMI:

Nisja:                      18 Tetor 2015 në ora 06:00 nga parkingu pranë TV21

Kthimi:                   Rreth orës 21:00 ne Prishtinë

Transporti:             Vetura personale

Particpimi:             10€ për transport; 4€ për darken te nikoqiri

Paraqitja:               Te Gani Syla përmes telefonit 044 168 370 deri të Shtunën në ora 12:00

 

12011235_447849375416452_6691088054848360044_nOstrovica 2015