10 Feb 2016

Maja e Lybetenit | 14 Shkurt 2016

Me rastin e përvjetorit të pavarësisë së Kosovës ShBA Prishtina organizon pushtimin e Majes se Lybetenit te Dielen me 14 Shkurt 2016.

Do te jetë ngjitje alpine ne kushte dimri ku janë të domosdoshme pajisjet dimerore bjeshkatare e sidomos kthetrat, veshmbathje adekuate, syze, shkoponjte, doreza etj. Poashtu kërkohet pergatitje e mire fizike.

Organizimi
Nisja: 05:00 nga parkingu prane TV21
Transporti: vetura private
Participimi: 5€/person

Paraqitja: permes telefonit te Gani Syla 044 168 370 deri te Shtunen ne ora 12:00

Per shkaqe sigurie pjesëmarrja pa kthetra nuk do te lejohet.

Pergjegjesia fizike dhe psiqike eshte individuale!