28 Apr 2016

Vizitë në Mal të Zi | 06-09 Maj 2016

Vizite 4 ditore në Mal te Zi 06 – 09 Maj 2016

  • Vizite qyteteve bregdetare prej Ulqinit e deri në Kotorr,
  • Rafting në Tara,
  • Ecje përgjatë Lumit Pivka,
  • Vizitë parkut nacional të Durmitorit,
  • Ecje deri në Liqenin e Zi,
  • Vizitë kanjonit më të thellë në Europe dhe Zip Line prej brigjeve të kanjonit.

 

Detajet e organizimit:

Nisja të Premten me 06.05.2016 në ora 16:00.

Arritja në Ulqin në Orët e mbrëmjes. Vendosja në Hotel.Në aranzhman përfshihet darka, fjetja, në dhomat 2-3 krevateshe, si dhe mengjesi të nesermen.

E Shtunë: Mëngjesi 07:00-08-00. Prej 08:00-09:30 Vizita në Plazh të Vogël dhe Kalanë e Ulqinit.

Pas vizites së kalasë do të vazhdojmë vizitën e qyteteve bregdetare Sutomore,Sveti Stefan,Budva,Tivat e Kotorr.

Në qytetin e Budvës planifikohet me hangër drekë.Kjo shujtë nuk është e përfshirë në Qmim të gjithmbarshëm.

Gjatë orëve të mbrëmjes do të mbërrijmë në Scepan Polje, ku do të hajmë Darkën.Aty edhe do të flejmë në dhoma prej 2-5 krevate.

E Dielë; Pas shujtes së mëngjesit përgaditja – instrukcionet e duhura për Rafting.Me kombibus do të shkojmë 16 km më lartë pergjatë rrjedhjes së lumit Tara, prej ku do të filloj Raftingu.

Pas Raftingut e kemi drekën dhe kemi planifikuar ecjen – Shetitjen përgjatë Lumit Pivka.

Në mbrëmje e kemi persëri darkën në kampin e njejtë.

E Hënë: prej orës 07:00- 08:00 e kemi mëngjesin dhe menjëhere do të nisemi për Zhablak. Arritja atje rreth orës 10:00-10:30. Aty do të bëjmë ecjen dhe vizitën deri te LIQENI I ZI(CRNO JEZERO).Në këtë pjesë janë pejsazhe të mrekullueshme. Pas vizites së ksaj pjese do të ngjitemi deri te Maja e Curevac(rreth 1650 metra lartesi), prej ku shihet një pjesë e mrekullueshme e kanjonit te Tarës.

Pas Zhablakut nisemi për Gjurgjevicë ku janë të vendosura dy ZIPLine. Njëri prej tyre është më I gjatë me qmim të zakonshëm prej 20 Euro për leshim dhe tjetri me I shkurte me 10 Euro për lëshim. Ne do të kontaktojmë me pronarët e ketyre Zip Line e të marrim një qmim më të arsyeshëm prej tyre.

Dreken do ta kemi ose ne Zhabljak ose ne Djurevice. Dreka nuk eshte e perfshire në pagesën e gjithmbarshme.

Pas ZipLine do të kthehemi kah Rozhaja Peja për Prishtinë.

Detalet e pagesave:

Pagesa për hotel në Ulqin është 20 Euro –  në këtë qmim përfshihen darka, fjetja, mëngjesi. Pijet nuk përfshihen në këtë qmim

Pagesa në Scepan Polje është 60 Euro përfshin:  2 Darka , 2 Fjetje, 2 Mëngjese, 1 Drekë, Raftingu me të gjitha paisjet percjellëse, Guida e shetitjes nëpër Lumin Pivka.Pijet nuk përfshihen në këtë qmim.

 

Në bazë të numrit të pjesmarrësve bëhet edhe pagesa e transportit. Pritet që të jetë prej 20 deri ne 30 Euro. Vitin e kaluar patëm paguar për transport rreth 21 EURO.

Duhet ta keni parasyshë që ndoshta duhet ta paguajmë edhe hyrjen në Parkun nacional të Durmitorit që është në vlerë prej 3 Euro.

Pagesa prej 30 Eurosh avans duhet të paguhet deri te Martën në ora 16:00.

Nese jeni të interesuar për këtë udhëtim kontaktoni me:

Gezim Konjushën

Mob-vala+viber: +37744110989 Ipko: 049636917

Emaili : gkonjusha@kujtesa.com