13 Jul 2016

Maja e Mariashit | E Diele 17 Korrik 2016

Të nderuar,

 

ShBA Prishtina fton të interesuarit për pjesëmarrje në aksionin e radhës për pushtimin e Majës së Mariashit, 2,533m/lmd që gjindet në Bjeshkët e Nemuna.

Ecja është sfiduese dhe e përshtatshme për personat me përgatitje të mirë fizike. Ngjitje 1,233m disnivel me gjatësi prej 10km një drejtim dhe rreth 5.5 orë kohëzgjatje. Zbritje rreth 3 orë. Pra ne total rreth 20km ecje apo 8.5 ore.

Numri I pjesëmarrësve është I kufizuar dhe përparësi kanë anëtarët e rregullt të ShBAP.

 

Organizimi:

Nisja: ora 06:00 nga parking pranë TV21

Transporti: xhipa/vetura personale

Participimi: 10 Euro/person

Paraqitja: përmes sms/e-mail/viber tek Petriti 049 787 927 (09:00-19:00) ose info@shba-prishtina.com deri të Shtunen në ora 12:00

Kthimi I planifikuar në Prishtinë rreth orës 20:30

Nuk do te kete ndalesa gjatë rruges, prandaj ju lutemi beni furnizimet paraprakisht.

Udhëheqës: Gani Syla

 

Rekuizitat e nevojshme:

  • Kepuce malore
  • Veshmbathje rezistente ndaj eres dhe shiut
  • Kapele, syze, krem dielli
  • Shkopinje per ecje,
  • Ushqim dhe uje

Parashikimi i motit: http://goo.gl/wDifKp

Përgjegësia për pergatitjen fizike dhe psiqike është individuale.

 

Shtegu per Majen e Mariashit

Shtegu per Majen e Mariashit – Foto: A. Gacaferri