27 Jul 2016

Ecje nëpër parkun e Gërmisë | 31 Korrik 2016

Të nderuar,

Te Dielen me 31 Korrik organizojmë ecje përmes parkut të Gërmisë. Shtegu do të jetë rreth 13km I gjatë I përshtatshëm edhe për fillestar. Do të zgjasë rreth 5 orë.

Ecja fillon saktë në ora 09:00 nga hyrja (rampa) e parkut. Të interesuarit për pjesëmarrje nuk kanë nevoje të paraqiten paraprakisht, mjafton të jenë tek rampa në ora 08:45

Janë të nevojshme kepucë malore, veshmbathje adekuate, ujë dhe ushqim.

Udhëheqës do të jenë Ahmet Fejzullahu, Pranvera Firza dhe Agro Gashi