25 Oct 2016

ELBASANI 2016 | 05 – 06 Nentor 2016

Të nderuar,

 

ShBA Prishtina fton anëtarët e vet për pejsëmarrje në aktivitetet bjeshkatare organizuar nga AST Elbasani me datat 05 – 06 Nentor 2016. Përshkrimi dhe agjenda e plotë e organizatorit eshtë dhënë më poshtë.

 

Organizimi nga Prishtina:

Nisja: 05 Nëntor 2016, në ora 10:00 nga parkingu pranë TV21

Transporti: vetura personale

Participimi për transport: 20 Euro

Participimi tek nikoqiri: 25 Euro ( Fjetja ne Hotel + Darka + Mengjesi + Kateringu ne Mal)

Kordinator nga Prishtina: Petrit Ibrahimi 049 787 927 dhe Teuta Bicaj 044 251 170

 

Të interesuarit duhet të paguajnë në avans shumen prej 25 Euro në xhirollogarine e ShBA Prishtina nr. 1700 2001 0012 0841 ne banken NLB. Pagesa mund te bëhet edhe personalisht tek Petriti apo Teuta.

Paraqitja përmes formularit https://goo.gl/forms/8zqYvAETkp3KfRTn1 Ju mund te shkruani edhe e-mail ne info@shba-prishtina.com apo te kontaktoni numrat e larteshenuar.

 

Ky organizim bëhet vetëm për anetarët e ShBA Prishtina.

Afati për paraqitje: E Premte 28 Tetor në ora 18:00

—————————————

Vijon Agjenda e Organizatorit:

Aktiviteti Nderkombetar i Alpinizmit e Turizmit “Elbasan 2016”

Marrin pjese shoqerite Alpinistike e Bjeshkatare nga gjithe Rajoni si dhe ekipet e shoqerite nga e gjithe R.Shqiperise

Perfaqesues nga Ministria e Turizmit , Pushtetit Vendor

 

05 Nentor E Shtune

Vendosja ne Hotele e miqve nga ora 14 :00 – 18 :00

 

Çelja ebremjes ora 19 : 00

Fjala e Rastit dhe Darka ( Darka + 2 Pije per person) me Tingujt e Muzikes , kenge te kenduara nga kengetaret anetare te AST dhe ritmit te valleve ne Ambjentet e Kompleksit ARTUR

Ora 23: 00 Mbyllja

 

6 Nentor E Diele

Nisja per ne Funar me automjete ora 08 : 00

Largesia me automjete Elbasan – Funar 15 km ( 20 min )

Pas mberritjes ne Funar pergatitja per Ecjen

Nisja e ngjitjes per ne majen e Korres ora 09 : 00

9 km ne Total per tu pershkruar deri ne maje

3 Ore Ecje dhe ne Total 6 ore

700 m Disnivel , Lartesi mbidetare

Maja e Korres eshte ne Lartesi 1630m

Lloji i ecjes pa Veshtiresi i pershtatshem per te gjitha moshat

 

Kthimi tek Liqenet ora 14 : 00

Muzike Vallle dhe katering nga ora 14:00 – 16:00

Kthimi

 

Elbasani 2016