14 Feb 2017

Ecje rekreative Sinidoll – Suka e Radashevcit | 19 Shkurt 2017

Të nderuar,

 

Të Dielen me 19 Shkurt 2017 organizojme ecje rekreative nga Sinidolli deri ne Suken e Radashevcit.

Shtegu I planifikuar fillon nga Bernica Park / Chelsea Point dhe është afer 17km në dy drejtimet, I përshtatëshëm edhe për fillestarë.

Organizimi: Tubimi në ora 07:45 në parkingun pranë TV21.

Transporti: Vetura personale

Nisja e saktë bëhet në ora 08:00 në drejtim Chelsea Point në Bërnicë ku do ketë vendparkim të mjaftueshëm. Luten të gjithë ata që munden të marrin veturat e tyre për këtë rast.

Participimi: Falas.

Paraqitja bëhet përmes formularit më poshtë.

 

Për informata shtesë, kontaktoni Gëzimin 044 110 989 ose 049 636 917