14 Feb 2017

Maja e Piribegut 2,524m/lmd | 17 Shkurt 2017

Të nderuar,

 

Për shkak të kushteve atmosferike dhe sasisë së borës në shtegun nga rruga e asfaltuar deri tek stanet, nuk do të realizohet aksioni për pushtimin e Lybetenit me 17 Shkurt 2017.

Do të organizohet aksion tjeter për pushtimine Majes së Piribegut në Brezovicë, pra me 17 Shkurt 2017 për të shënuar ditën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Do të shfrytëzohet teleferiku për një pjesë të konsiderueshme të shtegut.

Organizimi:

Nisja:     17 Shkurt 2017 (E Premte) ora 06:00

Transporti: 5 Euro

Shpenzime tjera:    Teleferiku 3 Euro

 

Udhëheqës në shteg: Gani Syla dhe Fuat Turjaka

Paraqitja përmes formularit të dhënë më poshtë. Për informata shtesë  kontaktoni Petritin: 049 787 927

Vendet janë të kufizuara mvarësisht nga numri I veturave në dispozicion.

Nevojitet pergatitje e mirë fizike dhe sidomos veshmbathje adekuate për ecje dimërore!

 

Përgjegjësia për përgatitjen fizike dhe psiqike është individuale.


By SnownjeriOwn work, CC BY-SA 3.0, Link