28 Feb 2017

Razëm – Maja e Veleçikut | 4-5 Mars 2017

Të nderuar,

Me 05 Mars 2017 ShBA Prishtina organizon ecje në fshatin turistik Razëm të Shkodrës. Shtegu i ecjes është i lehtë me nje ngjitje prej rreth 700m dhe gjatësi 15km. Nisja nga Prishtina bëhet të Shtunen, pra kemi një natë fjetje nëpër bujtinat e fshatit.

Organizimi

Nisja: E Shtune, ora 09:00 tek parkingu i sheshit 21

Transporti: Vetura personale
Participimi për transport: 20 Euro
Participimi për fjetje:  10 – 15 Euro
Pikëtakimi dhe akomodimi ne Villa Kulla e Arte, Razëm, lokacioni https://goo.gl/maps/LmtRqoYGT5N2

Pikëtakimi do te jete i njejte te Dielen per ecje, ne ora 08:00 

Ushqimi dhe pijet gjatë qëndrimit janë individuale.
Pjesëmarrja e rezervuar për anëtarët të cilat kanë paguar anëtarësimin e vitit 2017, ose e paguajnë para nisjes.
Paraqitja përmes formularit më poshtë deri të premtën në ora 12:00.

Për më shume informata kontaktoni Pranveren në nr. 044 155 085

 

Formulari per paraqitje

 

Shtegu

Powered by Wikiloc