11 Apr 2017

Mali I Krujës 15 – 16 Prill 2017

Të nderuar,

ShBA Prishtina ju fton në aksionin e radhës për ngjitje në Malin e Krujës, Shqipëri me datat 15 – 16 Prill 2017.

 

Dita 1 – E Shtune

Nisja nga Prishtina

15 Prill 2017 | 15:00 nga parkingu prane TV 21

Transporti: Vetura private

Participimi: 15€/person

 

Opcionale është edhe pjesëmarrja në mbrëmjen argëtuese në Resortin Te Stela të Shtunën nga ora 21:00. Të interesuarit për këtë opsion duhet të lajmrohen deri të Enjten në mesditë sepse numri I vendeve është I kufizuar. Bileta për mbrëmje kushton rreth 15€.

 

Akomodimi

Aranzhimet per akomodim jane përgjegjësi individuale e secilit pjesëmarrës. Ka opcione te shumta për fjetje ne Kruje, Durrës e gjetiu  ku çmimet sillen prej 10 – 15 €/person.

 

Dita 2 – E Diele

09:30 Takimi i pjesëmarrësve në parkingun e Kështjellës, në Kruje me kordinatat (kliko): Parkingu ne hartë

Nga pikëtakimi fillon shtegu I ecjes që zgjatë rreth tri orë për ngjitje me disnivel prej rreth 650 metrash. Shtegu është I lehtë dhe i përshtatshëm edhe për fillestarë. Zbritja zgjatë rreth një orë e gjysme, qe dmth se ne Krujë jemi rreth orës 16:30 prej ku bëhet shpërndarja e pjesëmarrësve.

Për ecje janë të nevjoshme rekuzitat e zakonshme bjeshkatare si dhe syze dielli, krem, kapele etj.

Paraqitja përmes formularit të dhënë më poshtë deri Premten në mesditë. Per detaje shtese, kontaktoni udhëheqësin e aksionit Gani Syla përmes viber/sms/tel: 044 168 370

Formulari per paraqitje: