15 Aug 2017

Maja Bistra 2,651m | 20 Gusht 2017

Të nderuar,

 

ShBA Prishtina ju fton ne aksionin e radhës për pushtimin e Majes Bistra 2,651 m/lmd ne Bjeshket e Sharrit, e dyta ne Kosovë pas Gjeravicës.

Vështirësia e shtegut është mesatare, jo e përshtatshme për fillestarë.

 

Organizimi

Nisja: ora 06:30 nga parkingu prapa Newborn

Transporti: vetura personale & ShBAP

Participimi për transport: 7€

Paraqitja tek Vehbiu 044 149 123 deri te Shtunën ne ora 12:00. Numri është i kufizuar.

Janë të nevojshme rekuizitat e zakonshme bjeshkatare.

Përgjegjësia për përgatitjen fizike dhe psiqike është individuale.

 

(c) Kushtrim Susuri