30 Nov 2017

Mbrëmja përmbyllëse argëtuese | 16 Dhjetor në Shkup

Të nderuar,

 

Këtë vit mbrëmja e përbashkët përmbyllëse bjeshkatare-argëtuese për vitin 2017 do të mbahet në Shkup, organizuar nga SHBE Shkupi.

 

Dita:  16/12/2017 (e shtune)

Nisja nga TV21:   16:30h

Transporti;            Vetura,

Participimi  per transport: 10€

Participimi per mbremjen:  15.00€

Fjetja ne hotel (sipas deshires)  10.00€

Paraqitja nepermes  formularit , ose te udheheqesja

Udheheqese; Teuta Bicaj 044/257 170, me sms

Afati i paraqitjes:  11/12/2017 (e hene), 20:00h.

 

Më poshtë gjeni ftesen nga organizatori:

 

Këtë vit kët mbrëmje të hareshme të bjeshkatarve nga gjitha trojet shqipëtare e kemi nderin ne Shbe Shkupi ta organizojmë dhe të jemi nikoqirë të këtije manifestimi vjetore.

Prandaj me zemër të hapur JU FTOJMË per pjesëmarje të gjitha shoqëritë bjeshkatare, bjeshkatar e alpinist nga Maqedonija, Kosova, Shqipëria, Lugina e tj.

Mbrëmja do të mbahet me date 16 Dhjetor 2017 (e shtune) ne restorantin KALABRIA në hyrje të Shkupit nga kufiri Bllace ( Hani Elezit)

Agjenda:

– Pritja e misafirëve nga ora 18.00 deri në ora19.00
– Darka solemne e begatshme dhe me pije pa kufi
– Muzik live nga këngëtar të njohur nga estrada jonë
– Me program, fjalime përshëndetëse dhe arritjet nga nikoqiri dhe misafirët dhe ndonjë supriz
– Valle dhe kërcim dhe atmosfere festive siç dijmë ne bjeshkatarët deri ne orët e vona.
– Dotë kete edhe misafire special nga bjeshkataria e alpinizmi, njerëz që kan arritje të dalluara në sporte dhe lami tjera
– Participimi per mbrëmje 15 euro.
– Kush don rezervim per fjetje pagesa 10 euro