20 Dec 2017

Parku i Gërmisë | 24 Dhjetor 2017

Te nderuar,

 

Per te Dielen e ardhshme ju ftojme per ecje ne parkun e Germise.

 

Takimi I grupit  te rampa ne hyrje te Germise ne ora 08:45

 

Shtegu I ecjes fillon nga ana e djathte e pishines, kah kurrizi dilet perafersisht ku perfundon teleferiku. Pastaj

vazhdohet deri te antena ne Butovc.

Sipas marrveshjes vazhdojme deri te “ballkoni” afer restaurant Hamari.

Kthimi behet kah ana e djathte dmth rreth e rrotull Germise dhe perfundojme te restauranti Freskia nen fushe te basketbollit ku do te çlodhemi me nga nje pije.

Shtegu eshte persfresisht 13 km I gjate ose 4-5 ore ecje.

 

Udheheqes: Vehbi Tahiri.

Shenim: nuk ka nevoje te lajmeroheni paraprakisht. Mjafton te jeni ne piketakim ne kohen e caktuar.

 

Nga “Ballkoni”