14 Mar 2018

Marshi i Pranveres | 18 Mars 2018

Të nderuar,

 

ShBA Prishtina ju fton për pjesmarrje ne Marshin e Pranverës organizuar nga ShB Lybeteni me 18 Mars 2018 në Bjeshket e Ferizajit.

 

Organizimi

E diele, 18/03/2018.Nisja nga 21-shi ne 07:00h.
Transporti me autobus.

Participimi: 5€ për anëtar dhe 7€ për joanëtar

Paraqitja deri te shtunen, ne 12:00

ne formularit ose te udheheqesi, nga Prishtina, Gezim Konjusha 044 110 989

Detajet e plota te ecjes i gjeni ne link organizimit i gjeni ne link