17 Apr 2018

Ujëvarat e Molopollcit | 22 Prill, 2018

Të nderuar,

SHBA Prishtina, me ftesën e SHBA Guri i Shtrejt ju fton t’i bashkangjiteni aksionit të organizuar me datën 22 Prill, 2018. Nisja do të bëhet me autobus para sheshit 21 në orën 07:00h. Detajet e aksionit do të publikohen së shpejti në këtë vegëz nga organizatori. Pjesëmarrja është paraparë të jetë 4 euro për anëtarë dhe 6 euro për jo anëtarët.

Paraqitja mund të bëhet në këtë formular ose tek udhëheqësi Ahmet Fejzullahu në mobil / viber 044 312 559 deri të shtunën 21 Prill, 2018 në orën 12:00h

Me këtë rast do të jetë edhe mundësia e anëtarësimit në Shoqërinë Bjeshkatare Alpiniste Prishtina për vitin 2018.

Image may contain: people standing, mountain, tree, sky, plant, grass, outdoor and nature