24 Apr 2018

Aksioni “Guri i Plakës” | 29 Prill, 2018

Të nderuar,

SHBA Prishtina, nën organizimin e Klubit Alpin “DARDANIA”- Prishtinë, ju fton t’i bashkangjiteni aksionit, ngjitje alpine te “Guri i Plakës”,në Grabovc të Obiliqit, e diele,29/04/2018,ku me këtë rast përkujtojmë anëtarin e KA “Dardania” dhe SHBA “Prishtina”, Ilmi Tahiri – i cili nuk gjendet në mesin tonë që nga data 29 Prill 2015.

Nisja do të bëhet me xhip të SHBAP dhe me vetura personale nga Sheshit 21, në orën 09:30h.

Shpenzimet  e udhëtimit, me xhip të SHBAP i bartë SHBAPkurse per veturat personale ,participimi në marëveshje me shoferin e veturës përkatëse.

Paraqitja mund të bëhet në këtë formular ose tek udhëheqësi Ejup Maxhera në mobil / viber 044/175174,deri ditën e shtune në ora18:00h.

Pason ftesa e KA “Dardania”- Prishtinë

Image result for Guri i Plakës