11 Jun 2018

Aksioni “Ditët e Gjeravicës 2018” | 16 – 17 Qershor, 2018

Image result for Maja e gjeravices

Të nderuar,

ShBAP ju fton të merrni pjesë në aksionin e radhës “Ditët e Gjeravicës” me 16 e 17 Qershor, 2018. Nisja nga Prishtina planifikohet të bëhet të shtunën me 16 Qershor në orën 14:00h prej parkingut tek Sheshi 21. Transporti bëhet me dy vetura malore (4×4) të ShBAP si dhe kushdo që bashkangjitet me vetura të tilla. Pjesëmarrja për shpenzimet e transportit është 10 Euro. Tek nikoqiri (darka, mëngjesi, dreka) 10 Euro.

Fjetja është paraparë në stane dhe në tenda personale, sygjerohet të merret me veti edhe thesi për fjetje. Paraqitja deri ditën e enjte në orën 18:00h në këte formularose tek udhëheqësi z. Gani Syla në 044/168370.

Për detaje më të hollësishme lidhur me organizimin pason ftesa e SHBA ” Rrasa e zogut” Junik në këtë vegëz.