26 Jun 2018

Aksioni “Valbona 2018” | 30 Qershor – 01 Korrik, 2018

Të nderuar,

Ju ftojmë të merrni pjesë në aksionin e radhës “Valbona 2018” e organizuar nga SHBA “Pashtriku” Gjakovë.

Udhëtimi nga Prishtina planfikohet në orën 14:00h nga parkingu i sheshit 21. Nisja bëhet me vetura malore të SHBA Prishtina dhe vetura personale. Pjesëmarrja për transport 10 Euro si dhe për fjetje rreth 10 Euro.

Paraqitja me formular ose tek z. Gani Syla në 044/168370 deri të premten me datë 29.06.2018 në orën 12:00.

Detajet tjera mund t’i gjeni në këtë vegëz.