27 Jun 2018

Aksioni ” Shënim i 90 Vjetorit të Bjeshkatarisë” | 06 – 08 Korrik, 2018

Image result for boge rugove

Të nderuar,

Ju ftojmë të merrni pjesë në shënimin e 90 vjetorit të krijimit të komunitetit bjeshkatar që do të mbahet në Bogë, Rugovë.

Nisja planifikohet me vetura private nga parkingu te sheshi 21 te premten me datën 06 Korrik në orën 16:00h, dhe të interesuarit të lajmërohen përmes formularitapo me sms tek Znj. Teuta Bicaj në 044257170 deri të mërkurën 04 Korrik në orën 18:00h

Çmimi për pjesëmarrje në transport është 10 Euro. Detajet tjera lidhur me organizimin dhe pjesëmarrjen i gjeni këtu

Ju mirëpresim!