12 Sep 2018

Spille & Bashtove | 29 – 30 Shtator 2018

Të nderuar,

 

Ju ftojmë të merrni pjesë në aktivitetin që organizohet nga AST Elbasan me 29-30 Shtator 2018. Detajet e organizimit janë dhënë më poshte.

Paraqitja përmes formularit apo te Gëzim Konjusha, udhëheqës nga ShBA Prishtina përmes viber/sms/tel: 044 110 989 /049 636 917

Transporti: vetura personale

Participimi:

Udhëtim: 20Euro/Person

Te Nikoqiri: 25Euro me fjetje në hotel, ose 15 Euro me fjejte në tende personale.

Afati për paraqitje: 22 Shtator ora 12:00

 

 

FTESA & ITINERARI

Marrin pjese shoqerite Alpinistike e Bjeshkatare nga gjithe Rajoni si dhe ekipet e shoqerite nga e gjithe R.Shqiperise
Perfaqesues nga Ministria e Turizmit , Pushtetit Vendor

Dt 29 Shtator E Shtune

Çelja e Aktivitetit Nderkombetar te Turizmit ( marrin pjese Ministri Turizmit , Kryetari i Bashkise , Prefekti , Agjenc. Kombetare e Bregdetit , Agjencia Kombetare e Turizmit , Universtiti , Shoqerite dhe federatat etj)

Vendi i zhvillimit : Kompleksi Albatros Spille !

Pritja e perfaqesuesve te grupeve pjesmarese !

Çelja e Mbremjes ora 19 : 30

Fjala e Rastit dhe Darka ( Darka + 2 Pije per person) me Tingujt e Muzikes , kenge te kenduara nga kengetaret anetare te AST dhe ritmit te valleve ne Ambjentet e Kompleksit ALBATROS

Ora 23: 30 Mbyllja

Dt 30 SHTATOR

Nisja nga Kompleksi Albatros ora 09:00

Mberritja ne Kalane e Bashtoves ora 11:30

Pushim dhe Foto 11:30 – 12:00

Lloji i ecjes pa Veshtiresi i pershtatshem per te gjitha moshat

Kthimi ne Kompleksin Albatros ora 14 : 00

Muzike Vallle , Shkuma Party dhe Dreka nga ora 14:00 – 17:00

Plazh ne Det 😀

Kthimi

Pagesa per ata qe do te flene ne Hotel eshte 25 Euro personi ku perfshihet ( Fjetja ne Hotel + Darka + Mengjesi i paketuar ) + Dreka diten e Diel

Mos mungoni ne Shkuma Party 😂

Pagesa per ata qe nuk do te flene ne hotel por do te flene ne tendat e tyre eshte 15 euro personi

Afati i fundit per Prenotimet e pjesmarjes do te jete dt 24/09/2018

Vendet ne Hotel ne dt 30/09/ 2018 do te jene te Limituara per arsye te kapacitetit te Hotelit ( 150 – 200 pers ).