31 Oct 2018

Maja ‘BOGIQAJ”- Bjeshkët e Junikut | 04 Nentor 2018

Të nderuar,

 

ShBA Prishtina ju fton në aksionin e radhës për ngjitje në Maja ‘BOGIQAJ”  me datën 04/11/2018 E Diele

Itenerari me xhipa:  Prishtinë – Decan – Zalli I Rupës – Pllaqica Junikut.

 

Dita :  04/11/2018

Nisja nga TV21:  06:00h

Transporti: Vetura malore (xhipa) te SHBAP dhe me  vetura personale deri ne Deçan. Ata qe janë me vetura, prej Deçanit vazhdojnë me minibus deri ne Pllaqicë.

Participimi per transport:  15.00EUR

Paraqitja përmes  formularit, ose te udheheqësi.

Udheheqës: Gëzim Konjusha, 044 110 989

Afati i paraqitjes:  03/11/2018 E Shtune, 12:00h.

Vendet janë te limituara!

Perparësi për vende kanë anëtarët e rregullt të SHBAP

Ecje e planifikuar:  rreth 6-7 orë (vajtje-ardhje).

Për ecje janë të nevjoshme rekuzitat e zakonshme bjeshkatare.

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike,është individuale!