13 Nov 2018

Marshi i Nëntorit 2018 | 24 – 25 Nëntor, 2018

Të nderuar,

Ju ftojmë të merrni pjesë në aktivitetin “MARSHI I NËNTORIT 2018”, që organizohet nga SHB “SYTË E SHARRIT”-Tetovë, me 24-25 Nëntor 2018.

Transporti: vetura personale

Nisja nga parkingu te Sheshi21,ne 16:00h

Participimi:

–     Per transport: 10Euro/Person

  • Te Nikoqiri: 20Euro/Person ,në cka perfshihen:

–    fjetjen në hotel,

–    mbrëmjen argëtuese me muzikë të gjallë në restoranin ARRA,

–    kateringun e mëngjesit në Livadhin e Begjit dhe

–    drekën me haje tradicionale shqiptare,

Paraqitja përmes formularit apo te Gani Syla, udhëheqës nga ShBA Prishtina, përmes viber/sms/tel: 044 /168370

Afati për paraqitje: 20 Nëntor, 18:00h.

Detajet e organizimit nga ana e nikoqirit,janë dhënë më poshtë:

Miq të dashur,

Shoqëria bjeshkatarë “SYTË E SHARRIT” nga Tetova ju fton të merrni pjesë në manifestimin tradicional ndërkombëtar MARSHI I NËNTORIT 2018.

  • Këtë vit marshi do të realizohet më 25 Nëntor 2018 (e diel), në relacionin:

Tetovë – Sellcë – Guri i Kuq.

  • Pjesëmarrësit që do të flejnë një natë në Tetovë (24 nëntor 2018, dita e shtunë) do të vendosen në objektet hotelerike të qytetit.

Për:

  • fjetjen në hotel,
  • mbrëmjen argëtuese me muzikë të gjallë në restoranin ARRA,
  • kateringun e mëngjesit në Livadhin e Begjit dhe
  • drekën me haje tradicionale shqiptare,

 

participimi është 20 EUR-o .

  • Participimi do të bëhet nëpërmjet kryetarëve të shoqërive bjeshkatare, të cilët shumën e mbledhur prej anëtarëve të tyre do t’ia dorëzojnë kryetarit të SHB “SYTË E SHARRIT”, Prof. Miftar Memetit.

Ju do t’na ndihmoni shumë nëse na i dërgoni deri më 20 nëntor listat me emrat e bjeshkatarëve të shoqërive Tuaja, sepse nga kjo varet mbarëvajtja e organizimit të MARSHIT…

Faleminderit për mirëkuptimin!