20 Dec 2018

Maja e Bajrakut | 23 Dhjetor 2018

Të nderuar,

ShBA Prishtina ju fton të merrni pjesë në aksionin e radhës ,të fundit për këtë vit, ngjitje në

Maja e Bajrakut-Bjeshkët e Bajgores,1789m/lmd, me datë 23/12/2018 E Diele

ITINEREARI:
Dita : 23/12/2018 (e Diele)
Nisja nga TV21: 07:30h

Transporti: me xhipa te SHBAP, vetura personale ose minibus,mvarësisht prej nr.të të paraqiturve: Prishtinë – Podujevë – pikenisje

Participimi per transport: gratis (SHBAP)
Paraqitja përmes formularit: https://goo.gl/forms/IfeZlQXZ7ok9OM8w1
ose te udheheqësi.

Udheheqës: Gani Syla, 044 168370
Udhëheqes në shteg: SHBA “Llapi”

Afati i paraqitjes: 22/12/2018 (e shtune), 12:00h.

Ecje e planifikuar: rreth 6 orë (vajtje-ardhje).

Për ecje janë të nevjoshme rekuzitat e zakonshme bjeshkatare dimrore.
Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike,është individuale!