12 Feb 2019

Aksioni Maja e Pashtrikut | 17 Shkurt, 2019

Të nderuar,

Me rastin e 11 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, të dielën me 17 Shkurt, 2019 SHBA “Prishtina” do t’i bashkangjitet SHB “Sharri”nga Prizreni në ngjitjen e majës së Pashtrikut dhe do t’a ndryshoj planin paraprak sipas kalendarit për shkak të kushteve të papërshtatshme për ngjitjen ne majen në Lybeten. Nisja nga Prishtina bëhet tek parkingu i sheshit 21 në orën 06:15h me veturat 4×4 të SHBAP ose me vetura private. Paraqitja për të gjithë të interesuarit do të duhet të bëhet në formularin ketu ose tek z. Vehbi Tahiri në 044149123 deri të shtunën me 16 Shkurt, 2019 deri në ora 12:00h