26 Feb 2019

Maja Konjusha 2,571m | 03 Mars 2019

Të nderuar bjeshkatarë,

ShBA Prishtina ju fton që në ditën e dielë, 03 mars 2019, të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen e majës Konjusha (2571m).

Dita: 03 Mars 2019.

Nisja nga TV21: 06:30h.

Transporti: Me xhipa të ShBAP dhe me vetura personale deri në Prevallë.

Participimi per transport: 8 EUR për anëtarë dhe 10 EUR për jo-anëtarë.

Paraqitja përmes formularit më poshtë ose me viber: Armend Gruda +383 44 433 607.

Afati i paraqitjes: e Shtunë, 02 Mars 2019, 12:00h.

Vendet janë te limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për ecje dimërore!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!

Maja Konjusha 2,571m/lmd