21 May 2019

Maja e Zezë (2585m) | 26 maj 2019

ShBA Prishtina ju fton që në ditën e diel, 26 maj 2019, të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen e Majës së Zezë (2585m).

Dita: 26 maj 2019.

Nisja nga TV21: 06:00h.

Transporti: Me xhipa të ShBAP.

Participimi per transport: 8 EUR për anëtarë dhe 10 EUR për jo-anëtarë.

Paraqitja përmes formularit ose me viber: Armend Gruda +383 44 433 607.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 25 maj 2019, 12:00h.

Vendet janë te limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!