17 Jun 2019

Ditët e Lybetenit 2019 | 22-23 qershor 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, Ditët e Lybetenit 2019, më 22-23 qershor 2019, nën organizimin e nikoqirit ShBA “Kaçaniku 2015”.

Nisja nga TV21: e shtunë, 22 qershor 2019, 16:00.

Transporti: Me xhipa të ShBA Prishtinës (Prishtinë-Shtrazë-Antena dhe anasjelltas).

Participimi për transport: 7 EUR/person.

Rekomandohet fjetja në tenda personale.

Participimi te organizatori është 7 Euro/person – darka, mëngjesi, dreka, pije dhe muzikë live.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Vehbi Tahiri +383 44 149 123

Afati i paraqitjes: e premte, 21 qershor 2019, 12:00.

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!

Ftesa e organizatorit:
https://www.facebook.com/events/2455945911084518/