09 Aug 2019

Maja e Hajles (2403m) | 18 gusht 2019

ShBA Prishtina ju fton që të merrni pjesë në aksionin e radhës, ngjitjen në majën e Hajles (2403m/lmd) nga ana e Kosovës (Pepaj/Rugovë).

Nisja nga TV21: e diel, 18 gusht 2019, 06:00h.

Transporti: Me xhipa të ShBAP dhe vetura private (sipas nevojës) deri në Pepaj.

 Participimi për transport: 6 EUR për anëtarë dhe 8 EUR për jo-anëtarë.

Ngjitja dhe zbritja parashihet të zgjasin rreth 6-7 orë.

Paraqitja përmes formularit ose me tel./viber: Armend Gruda +383 44 433 607.

Afati i paraqitjes: e shtunë, 17 gusht 2019, 12:00h.

Vendet janë të limituara!

Veshmbathja duhet të jetë adekuate për stinën!

Përgjegjësia për përgaditjen fizike dhe psiqike është individuale!